Om "Will, Cole & kærlighed"

Denne cabaret blev bestilt af Jens Anker Jørgensen fra Esrum Kloster, og ved denne lejlighed titulerede vi forestillingen "Kærlighed på Klostret".

Jeg har aldrig lavet en forestilling, der i så høj grad samlede sig selv for øjnene af mig. Det skyldes sikkert, at talenter som Shakespeare, John Donne, Andrew Marvell, Cole Porter, og George Gerschwin allerede havde gjort et væsentligt forarbejde. Idéen var at lave en cabaret - men det skulle være en
rigtig cabaret; altså en samling sange og tekster over et tema.

Første gang vi spillede cabareten på Esrum Kloster, lukkede vi netop d.23.april - Shakespeares fødselsdag, og også, som skæbnen ville det, hans dødsdag (hurra, hurra, hu - ... nå, nej). Vi valgte at fejre ham, så efter cabaretens sidste nummer sang Kira, Anna og Morten "Happy birthday" til gamle Will, og en kage, hvorpå det fornemme logo "Shakespeare on the Globe", som Knud Andersen lavede til mig i 1994, var tegnet i chokolade, blev bragt frem. Og spist blev den også.


Shakespeares fødselsdag 1999:
Pianist Martin Bonde, Kira, bassist Simon, ved at blive kvalt af tekniker Tue Barfod, kapelmester Rasmus, trommeslager Jakob Holm, Anna og Morten Bo - og Shakespeare. Det er kun mig, der mangler - men en af os skulle jo tage billedet.

Vi indspillede cabareten på CD i efteråret 2000.


Plakaten:
Vi solgte forestillingen på sex, og vi skammer os ikke over det. Læg mærke til røgen fra cigaretten - det tog Kira flere timer at få den formet til en G-nøgle, for hun ryger ikke til daglig.


"
All of Me" -  "...det slog klik, li' på et øjeblik, da du gik og lod mig i stikken..."

Anmeldelse, Frederiksborg Amts Avis (Knud Cornelius)

Anmeldelse, Ugeposten (Jørgen Nielsen)

Anmeldelse, Helsingør Dagblad (Grethe Jørgensen).


"There'll Never Be Another You"
- Morten Bo har såmænd en sax-solo om et øjeblik...