"In character"
- scenisk naturalisme og dramatiske teskter.
Om method acting i undervisningen: stemme- og kropstræning, øvelser (eks. kill the brain, relaxation, sansearbejde, repetition, dialogøvelser) samt værktøjer til naturalisering af spilleteknik (karakterbibel, business, proces, arrangement) med eksempler og tilhørende teksthæfte med 135 sider klassiske dialoger af bl.a. Shakespeare, Molière og Ibsen, opdelt i kategorierne to piger, to drenge og dreng/pige. (Forsideillustration: Kira Li Chirholm og Morten Bo Koch i "Helligtrekongersaften", 1999.)
Forlaget Drama (klik for Dramas hjemmeside) Klik her for uddrag af bogen.


"Kærlighedens komedier"
(Hernovs Forlag, 2000)

Behandler kønssynet og kærligheden i Shakespeares komedier, og bogens kapitel 3 (om "Købmanden i Venedig") kan læses (i kladdeform) via menuen "Udgivelser" eller ved at klikke på bogforsiden.
Se også
anmeldelsen af "Kærlighedens komedier" i Anglo-files, november 2001.
"Kærlighedens komedier", Hernovs Forlag, 241 s.


"Bogen om Hamlet"
I anledning af 400-året for urpremieren på "Hamlet": en gennemgang af tragediens tekst med alt, hvad der kan støves op af historiske noter om produktioner af stykket igennem 400 år og om uropførelsen På Globe Theatre, London 1601. 
"Bogen om Hamlet" er også et tiltrængt opgør med "Hamlet" fra den romantiske periode i 1800-tallet, som stadig hjemsøger moderne produktioner og præger vores syn på stykket i dag.
"Bogen om Hamlet", Hernovs Forlag, 246 s.


"Mordets ministre"
- en nærlæsning af Shakespeares "Macbeth".
Hernovs forlag
http://hernovsforlag.dk/


"Staging Shakespeare’s Hamlet"